Skip to main content

Pozdrav svim ljubiteljima košarke! Imamo uzbudljive vesti za vas. Međunarodni BasketFriends Kamp 2023, jedan od najprestižnijih košarkaških kampova, sada je u toku na prelepoj planini Rudnik. Ovogodišnji kamp je podeljen u grupe, a Grupa I je već počela svoje avanture 06.07.2023. i trajaće do 13.07.2023.

Uzbudljiva avantura na planini Rudnik

Planina Rudnik, smeštena u slikovitom delu Srbije, pruža idealnu kulisu za ovaj prestižni košarkaški kamp. Kamp je dizajniran kako bi pružio mladim talentima priliku da unaprede svoje veštine, steknu iskustvo i upoznaju vrhunske košarkaške stručnjake.

Vrhunski treneri i obuka

BasketFriends Kamp se ponosi svojim timom vrhunskih trenera koji su stručnjaci u oblasti košarke. Oni će raditi sa svakim učesnikom kako bi im pomogli da razviju svoje veštine, poboljšaju tehniku i razumeju taktiku igre. Svaki učesnik će imati priliku da uči od najboljih i dobije dragocene savete koji će im pomoći u daljem napredovanju.

Raznolikost aktivnosti i takmičenja

BasketFriends Kamp nije samo o usavršavanju košarkaških veština. Učesnici će imati priliku da uživaju u raznovrsnim aktivnostima i takmičenjima koja su dizajnirana da unaprede timski duh, kondiciju i samopouzdanje. Bilo da je u pitanju takmičenje u šutiranju trojki, utakmica 3 na 3 ili timsko takmičenje, svaki trenutak na kampu će biti ispunjen uzbuđenjem i zabavom.

Nezaboravno iskustvo i nova prijateljstva

Međunarodni BasketFriends Kamp nije samo prilika za usavršavanje veština, već i za stvaranje nezaboravnih uspomena i novih prijateljstava. Učesnici će imati priliku da se druže i sarađuju sa vršnjacima iz različitih zemalja i delova sveta. Ova interkulturalna razmena iskustava doprinosi razvoju globalne svesti i otvorenosti prema drugim kulturama.

Međunarodni BasketFriends Kamp 2023 na planini Rudnik je jedinstvena prilika za mlade talente da unaprede svoje košarkaške veštine, upoznaju vrhunske trenere i steknu nezaboravno iskustvo. Bez obzira na nivo vašeg umeća, ovaj kamp vam pruža platformu za napredak i razvijanje kao košarkaša. Ne propustite priliku da budete deo ovog spektakla.