Program kampa – Rudnik 2023

Međunarodni košarkaški kamp za dečake i devojčice od 8 do 15 godina.
TERMINI
od 06. do 13. jula 2023. godine.
od 13. do 20. jula 2023. godine.

https://www.youtube.com/watch?v=Sfxyt6GqHFk

Basket Friends Kamp 2023

BASKET FRIENDS dečiji košarkaški kamp održava se 7 godina za redom, a i ove godine domaćin će biti hotel „Kraljica“ na planini Rudnik.
Planina Rudnik će u 2 termina po 7 dana, od 6. do 13. i od 13. do 20. jula, biti dom dečacima, devojčicama i njihovim trenerima.
Renovirano i moderno opremljeno odmaralište „Kraljica” pružiće deci pun komfor i različite nekošarkaške aktivnosti.
Polaznike kampa očekuju 2 treninga dnevno plus večernja takmičenja uz intenzivan rad na svim individualnim i timskim elementima igre, stručni rad u manjim grupama do 10 igrača.
Treninge vode brojni iskusni FIBA sertifikovani treneri: Nenad Marković, Nenad Mandić, Slobodan Subić, Nenad Durin, Zlatko Jovanović i Nikola Krga, dok je za kondiciju zadužen kondicioni trener reprezentacije BIH Azur Sakić.  Kroz kamp je do sada prošlo više od 1000 klinaca i svi su bez izuzetka napredovali, popravili svoju tehniku i naučili nove stvari. Kamp je odlična prilika da deca upoznaju talentovane vršnjake iz zemlje i regiona, a srešće i poznata lica košarke. Svi polaznici košarkaškog kampa Basket Friends dobijaju po dolasku poklon opremu: dres, šorc i dodatnu majicu kao uspomenu na nova i zanimljiva stečena iskustva. Uz sve to, za pobede u takmičenjima, učesnike očekuju vredne nagrade.

Preuzmite brošuru na srpskom jeziku.

Hotel Kraljica

Hotel KRALJICA je smešten u hladovini stoletnih šuma, bistrih potoka, vidikovaca i proplanaka. Sadržaji hotela su prilagođeni deci školskog uzrasta, ali i sportistima na pripremama. Raspolaže sa 270 ležajeva u 56 soba. Sve poseduju kablovsku televiziju, WIFI visoke brzine, klima uređaj, kupatilo, DVD player i podno grejanje.

Hotel ima različite sadržaje: kongresnu salu, restoran, snek bar, dva bazena, teretanu, saunu, diskoteku, sportske terene i salu. Tu su i staze zdravlja, pećine „Kremen div“ i „Danina vodenica“, izletišta, brojna turistička seoska domaćinstva, „Stari grad Misa“, vidikovci, crkva Svetog Đorđa itd.

Planina Rudnik dominira Šumadijom, samo je stotinak kilometara udaljena od Beograda (15 km od Gornjeg Milanovca), što uz blizinu auto-puta garantuje brz dolazak do košarkaškog kampa Basket Friends.

Varošica Rudnik je smeštena između 500 i 700 m nadmorske visine.
Zahvaljujući šumovitosti, prirodnim stazama i planinskom vazduhu Rudnik je pogodan za školski i sportski turizam. Zbog odličnih klimatskih uslova, velike osunčanosti, vazdušnih strujanja, visoke jonizacije vazduha i nezagađene prirode, Rudnik je proglašen za vazdušnu banju još 1922. god.

VIDEO

Pogledajte ostale naše video sadržaje

Basket Friends 2020 1:56

PRO INDIVIDUAL

Basket Friends Story 2020 4:10

Basket Friends 2019 2:22

Official After Movie